Couperose behandeling

Couperose is vervelend, maar ongevaarlijk. Het lijkt alsof je bloost, doordat je wangen continu roodverkleurd zijn. En vaak is ook je neus rood en soms zit couperose tevens op het voorhoofd en een gedeelte van de kin. Couperose verdwijnt nooit van zichzelf, maar couperose kan behandeld worden!

Wat is couperose

De opperhuid van het gezicht bevat veel zeer kleine bloedvaatjes, die onder normale omstandigheden gesloten zijn. Couperose is een huidaandoening aan het gelaat waarbij rode vlekken ontstaan. Die vlekken zijn een toegenomen aantal bloedvaatjes (teleangiëctasieën) die zijn uitgezet. Dit komt voor bij de neus, het voorhoofd en het gebied van de wangen. De bloedvaatjes zijn als kronkels of streepjes zichtbaar, het bloed blijft erin achter en de vaatjes schijnen door de huid heen, waardoor dit zichtbaar is.

Couperose behandeling bij Instituut voor Huidverbetering Roya

Uw huid wordt grondig gereinigd en met een fluweelzachte micro peeling ontdaan van afvalstoffen. De speciale KOELINGSPAKKING van Alexandre Fabelle verstevigt de verslapte vaatwandjes. De koelingsliquid die hiervoor wordt gebruikt is van bijzondere samenstelling en bevat onder andere een hoge concentratie Ginko Biloba extract (van de Tempelboom, de langstlevende boom ter wereld) en Paardekastanje dat een verstevigende werking op het bindweefsel heeft. De zichtbare adertjes kunnen gecoaguleerd worden. Dit is zeer nauwkeurig stollen van de bloedvaatjes. U ziet na de genezing er niets meer van. Deze behandeling duurt ongeveer drie kwartier en is voor alle huidtypen, dus ook voor de zeer gevoelige huid, geschikt. Het beste resultaat wordt verkregen in kuur verband en voor een optimaal resultaat is het zeer belangrijk om thuis de producten goed en nauwkeurig te gebruiken.

Verdere behandeling thuis

Voor een goed resultaat zijn drie producten voor thuisgebruik noodzakelijk, Blue Mask en High colour Crème (dag en nacht). High colour dag en nacht crème zijn door elkaar te gebruiken, dus de dag kan ook 's nachts opgebracht worden en evenzo met de nachtcrème. Er zijn twee crèmes ontwikkeld omdat er zoveel werkstoffen in zitten, dat wanneer het in één crème aanwezig zou zijn, het minder effectief is.
Het is belangrijk het masker minstens 5 maal per week toe te passen. Men behoeft het niet af te wassen, wegvegen met een tissue volstaat, daarna de High colour Crème aanbrengen. De eigen crème kan er overheen.
Geleidelijk aan zal de rode gloed gaan afnemen. De huid wordt ook minder gevoelig voor koude en wind. De rode kleur verandert weer in een gezonde blos.
Het gebruik van de crèmes kent geen nadelige bijverschijnselen. Door de toevoeging van collageen houden ze uw huid tevens soepel en zacht.

Blue Mask voor optimaal resultaat

Blue Mask is een masker dat bloedvaatjes herstelt en de huid tot rust brengt. Blue Mask bevat vitamine PP en zeer gezuiverde kamille. Breng het ongeveer 5 x per week á 20 minuten lang Blue Mask in een mesdiklaagje aan op uw hele gezicht of alleen op de rode adertjes. Blue Mask is een crème masker, het mag als het zo uitkomt uren blijven zitten. Na het verwijderen weer High Colour dag- of nachtcrème aanbrengen.

Kosten

Een couperose behandeling van 45 tot 60 minuten voor € 55,-

 

 

 

 

 

 

 

 


Couperose - voor behandeling class=
Couperose - na behandeling class=
Couperose - voor behandeling class=
Couperose - na behandeling class=
Foto Liquid
Foto High Colour Cream
Foto Blue Mask